"Комарево рок фест" набира доброволци за подготовката

18:30, 16 юли 18 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължава подготовката за първото издание на фестивала "Комарево рок фест 2018". Ремонтират се сервизните помещения и чешмите, в близост до фестивалното пространство. Ливадата, където ще бъде монтирана сцената и палатковия лагер вече са окосени и почистени. 

Набират се и доброволци за инициативата, които да помагат за провеждането на фестивала каза кметският наместник берковското село Комарево и организатор на събитието Цвета Йорданова за БНР. 

"Търсим хора, които да ни помогнат с почистването, да помагат около сцената, както и с промоциите и игрите, които ще проведем с нашите спонсори. Търсим хора с желание да станат част от магията на "Комарево рок фест. Доброволците ще получат сертификат за доброволчество, храна три пъти дневно и напитки. Датите са 11 и 12 август и всички желаещи могат да ни намерят на Facebook страницата на събитието "Комарево рок фест". Ние сме малко населено място и за това се обръщаме към младите хора от българския Северозапад, желаещи да се включат в подготовката и провеждането на първото издание на този рок фестивал", каза Цвета Йорданова. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама