Звезден рожденик: Юлиан Вергов

13:38, 15 юли 18 / Любопитно 25 1024 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес рожден ден празнува актьорът Юлиан Вергов и навършва 48 години!

Юлиан Вергов е роден на 15.07.1970-година в гр. София. Завършва актьорско майсторство в Театрален колеж „Любен Гройс“ в класа на професор Цветана Манева през 2001-а година. Дебютира на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ в „Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир, постановка на Лилия Абаджиева.

Играе в Народен театър "Иван Вазов" в редица други постановки: "Козата или коя е Силвия", "Крал лир", "Отело", "С любовта шега не бива", "Крадецът на праскови", "Идеалният мъж", "Дон Жуан", "Балът на крадците". Играе една от главните роли в игралния филм "Мисия Лондон".

Освен в театъра, Вергов има роля и в телевизионния сериал „Тя и той“ излъчван по bTV в периода 2002-2008 година. През 2010-а година се снима и в „Стъклен дом“ в ролята на безскрупулния Николай, през 2012-а година играе любимият учител по физика Г-н Савов в „Революция Z: Секс, лъжи и музика“, а от септември 2017-а година играе доцент Банков в „Откраднат живот“.

В момента звездата от „Откраднат живот” е на почивка с дъщеря си Алена и майка ѝ Ирина на каравана в любимия им къмпинг „Арапя”. Наскоро Вергов и бившата му половинка отново затоплили отношенията си. Първи промяната на любовния му статус забелязали колегите му от постановката „Neoдачници” в Народния театър. След края на представлението всички отишли на вечеря, а Юлиан се появил на сбирката в компанията на Ирина и Алена и прекарали вечерта като истинско семейство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама