Търсят англоговорящи статисти за сериала „Забравена“ със Стана Катич

16:20, 12 юли 18 / Култура 25 1506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На прага на старта на снимките на втория сезон на успешния сериал „Забравена“, кастинг агенцията Talent Partners обяви, че издирва статисти за продукцията, които да си служат свободно с английски език.

Всеки, който иска да застане рамо до рамо със звездата от „Касъл“ Стана Катич, на която е поверена главната роля и тук, може да се свърже с агенцията, като изпрати своя снимка и трите си имена.

Точната дата, на която ще щракне клапата на втория сезон на „Забравена“, все още не е официално обявена. Снимачният екип ще се завърне за втора поредна година в България, за да заснеме и новите епизоди.

Подробностите около сюжета им обаче също се пазят засега в тайна. Към момента е ясно единствено, че работата по сериала ще продължи с нов изпълнителен продуцент в лицето на Саманта Корбън-Милър (Conviction).

„Забравена“ е втората продукция на медийния гигант Sony Pictures Television след „Престъпления без граници“, която стъпва на родна земя, но пък е първата, експлоатираща почти изцяло местен ресурс от технически кадри, логистика, гримьори и статисти. „България допринесе към историята, защото снимахме на доста необичайни локации. Наистина напомняха на Бостън, но не изцяло – визията, непокътнатата природа в страната допринесе за развитието и съспенса на сюжета“ обясни Катич преди година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама