Слънчево време с температури надвишаващи 30 градуса в четвъртък

07:15, 12 юли 18 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в планинските райони ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 28-33 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има в следобедните часове по Северното Черноморие, но вероятността за валеж е малка. Ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат 28-31 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 24-26 градуса; вълнението на морето - 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще е с развитие на купеста облачност, но само на отделни места краткотрайно ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде 24 градуса, на 2000 м - около 16 градуса.

В петък ще се усили вятърът от северозапад, ще бъде предимно умерен и с него ще прониква малко по-хладен въздух. Ще преобладава слънчево време, но ще има и временни увеличения на облачността, по-значителни - над Североизточна България и планинските райони, където на места ще превали и прегърми.

В събота ще има променлива облачност, по-значителна - над източните и планинските райони, но само на отделни места краткотрайно ще превали. Все още ще духа умерен северозападен вятър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама