Пет признака по тялото, които разкриват характера

20:30, 11 юли 18 / Любопитно 25 518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Характерът на човек може да бъде разгадан само по външни признаци по тялото. Ето кои са те:

Бенка над горната устна

Знаете ли какво е общото между Мерилин Монро, Синди Кроуфорд и Кейт Ъптън? На пръв поглед можете да забележите, че и трите имат бенка над горната устна. Обикновено хората с бенка над горната устна са много привлекателни. Но това не е всичко. Те са също общителни и имат много приятели.

Форма на ушите

Формата на ушите също издава характера. Неразумните и упорити хора обикновено имат по-издължени уши. Хората с по-остри върхове на ушите са по-интуитивни, по-хитри, по-импулсивни, но и по-несигурни.

Разстояние между зъбите

Хората с разстояние между предните зъби са големи късметлии и постигат успехи. Често те са интелигентни, щедри и обичат да пътуват. Понякога обаче те могат да бъдат и големи интриганти.

Чело със заострен връх

Хора със заострен връх на косата на челото обичат и почитат традициите. Често са много смели и с добре развити инстинкти. Трудно могат да бъдат излъгани. Те могат да вършат много неща едновременно, но също да са капризни и непостоянни в желанията си.

Дължина на показалеца

Някои хора са с по-дълъг показалец, а при други е обратното. Проучване по темата е показало, че дължината на показалеца при мъжете показва тяхната потентност. Освен това те обичат да контролират нещата и не приемат други авторитети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама