Арестуваха Риана

17:20, 25 юни 18 / Любопитно 25 864 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фенове на Риана останаха шокирани, след като изтекоха снимки на любимката им, арестувана от органите на реда в Бевърли Хилс. Притеснението им обаче се оказа излишно – жената на кадрите не е тяхната любимка.

До объркването се стигна, след като жена се престори на поп звездата по време на сблъсъка си с униформените в Бевърли Хилс. След като била заловена за кражба от магазин, тя не предоставила лична карта. Вместо това обяснила, че се казва Робин Риана Фенти, каквото е името на певицата по паспорт.

Жената назовала и датата на раждане на Риана – 20 февруари. Единствената грешка, която направила била в годината. Вместо 1988-а, когато е родена звездата, тя казала 1986 г. Униформените в Бевърли Хилс така и не повярвали на версията на задържаната. Каква е истинската й самоличност обаче не става ясно.

Премиера на касовото продължение „Бандитките на Оушън“, колекции на козметичния и дизайнерския й бранд и нова музика – това са само част от начинанията, с които се захваща Риана това лято. След световния дебют на големия екран на женската версия на „Бандата на Оушън“, който се състоя на 8 юни, лентата генерира печалби в размер на близо 171 милиона долара от боксофиса. Наскоро изкусителката от Барбадос потвърди и че отново се е завърнала в звукозаписното студио, но отказа да даде повече подробности за предстоящите си проекти. Последният албум на Риана, озаглавен ANTI, се появи на музикалния пазар в началото на 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама