Телефон с 8-ядрен процесор ще получи следващият късметлия в Лотарията на НАП

14:15, 25 юни 18 25 753 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чисто нов телефон с 8-ядрен процесор и 4 GB RAM ще получи следващият късметлия в Лотарията на НАП с касови бележки. Името на щастливеца ще стане известно на 29 юни. Другите екстри на телефона са двойна предна камера и 16-мегапикселовата задна камера.

Тази сутрин късметът се усмихна на дама от Варна, която с касова бележка за 2,66 лв. спечели смарт часовник, който освен че показва часа, разполага и с GPS, компас, мери пулса и има още много други полезни функции.

Общо 58 000 участници в Лотарията на НАП играят за награда със събрани касови бележки. 1 500 от феновете са от Хасково и областта. Регистрираните от тях близо 400 000 бележки на стойност 5,5 млн. лв. се конкурират всяка седмица за предметен подарък, който може да е телефон, смарт часовник, таблет, конзола или прахосмукачка, а в началото на всеки месец и за парична награда от 2 000 лв.

От офиса в Хасково напомнят, че тази година Лотарията дава по-голям шанс за награда заради възможността да се вписват и бележки от ПОС терминал. Само от региона има регистрирани 15 100 бележки от плащания чрез ПОС.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП в Хасково и обръщат внимание, че касовите бележки трябва да се пазят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама