Очаква се Русия да получи от Мондиала по-малко пари, отколкото е похарчила

12:50, 25 юни 18 / Спорт 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Русия инвестира в Мондала над 12 милиарда долара, но се очаква да получи по-малко, отколкото е похарчила, коментира БНР. В социално-икономическата прогноза на руското Министерство на икономическото развитие за периода 2018-2020 година не се казва нищо за влиянието на Световното първенство върху икономиката. Агенция Муудис твърди, че ефектът върху руската  икономика няма да е голям.

Ако Русия получи дивиденти, те няма да са финансови. Един от тях е развенчаването на мита за страховитите руски фенове. Много барове предлагат коктейл „Новичок“ на туристите.

Световното първенство по футбол навлиза в решаващата си фаза, когато ще се разбере кои отбори ще продължават във следващата фаза. 

Русия приема Уругвай на „Самара Арена“. Двата отбора имат по 6 точки. Сблъсъкът е преди тези на Португалия и Испания. Сборная излиза за победа, увери селекционерът Станислав Черчесов на пресконференция в неделя. Той допълни, че няма предпочитания дали тимът му да се изправи срещу Испания или Португалия. 

Във втора група мачовете започват в 21.00 часа. Испания и Португалия имат по 4 точки. Иран е с 3, а Мароко е без спечелена точка. Иран - Португалия се очертава като интересен двубой, тъй като старши треньор на Иран е португалец, водил отбора на Мондиал 2010 в Южна Африка. Внимание заслужава и сблъсъкът Испания – Мароко тази вечер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама