Отказаха роля на Лени Кравиц заради цвета на кожата му

10:20, 22 юни 18 / Любопитно 25 710 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рок звездата Лени Кравиц не успя да се класира за участие в хитовия сериал „Големи малки лъжи“, заради цвета на кожата си.

Изпълнителят на Fly Away разказа, че е „бил предвиден да играе един от съпрузите“, но продуцентите от HBO изразили неудобство да наемат черен актьор за злодей.

„Големи малки лъжи“ бе един от най-харесваните сериали на 2017 г. със звездната си актьорска група в главните роли – Рийз Уидърспун, Никол Кидман и Лора Дърн. Ако бях спечелил ролята, съм щял да бъда единственият черен мъж в сериала. И това, което стигна до мен, бе, че щом ще съм единственият черен мъж, те не биха искали да бъда този герой, който трябваше да бъда“, сподели пред Би Би Си Кравиц, който има участие в култовата поредица „Игрите на глада“.

От Би Би Си са се свързали с HBO за коментар на историята на Кравиц, но са получили отговор, че продуцентите са много заети със заснемането на новия сезон и не са на разположение.

В „Големи малки лъжи“, в чийто втори сезон ще видим Мерил Стрийп като свекърва, участва дъщерята на музиканта – Зоуи Кравиц. Красавицата грабна ролята на бохемката-учителка по йога Бони Карлсън.

„Повече ме радва, че тя взе ролята. И се справи прекрасно“, допълни Лени.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама