Нов филм с Кевин Спейси излиза през август

17:10, 21 юни 18 / Любопитно 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филм, в който актьорът Кевин Спейси се е снимал, ще се появи по екраните това лято, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Той беше изгонен от сериала "Къща от карти", а сцените с неговото участие във филма "Всички пари на света" бяха изрязани.

Компанията "Въртикъл ентъртейнмънт" оповести, че филмът "Клубът на момчетата милиардери" ще се прожектира в киносалоните в САЩ от 17-ти август. Във филма се говори за млади богати мъже в Лос Анджелис, които прибягват до схемата на Понци, т.е. до незаконни финансови операции. Филмът е с участието Ансел Елгорт, Тейрън Еджъртън и Спейси.

"Клубът на момчетата милиардери" е заснет през 2015 г., преди през есента миналата година. Спейси да бъде обвинен в сексуални посегателства и неуместно поведение от много хора. Спейси се извини на един от обвинителите си.

От "Въртикъл ентъртейнмънт" отбелязаха, че напълно подкрепят жертвите на сексуален тормоз, но че актьорският състав и снимачният екип на филма заслужават да видят как крайният им продукт стига до публиката.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама