Уил Феръл ще режисира филм, вдъхновен от „Евровизия“

16:30, 21 юни 18 / Любопитно 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комедийният актьор от САЩ Уил Феръл ще режисира и ще се снима във филм за стрийминг платформата Нетфликс, вдъхновен от песенния конкурс "Евровизия", съобщи АФП, цитирана от БТА.
 
Феръл ще бъде и
съавтор на сценария заедно с Андрю Стийл. Стийл е бивш главен сценарист на скечовото шоу "На живо в събота вечер", една от звездите на което години наред е 50-годишният комик.

Филмът, за излизането на който все още няма посочена дата, се възприема като
опит на Нетфликс да "съблазни" чуждестранни клиенти. Уил Феръл е поредната комедийна звезда след Майк Майърс, Адам Сандлър, Крис Рок и Роб Шнайдър - също бивши звезди на шоуто "На живо в събота вечер", с проект за Нетфликс.

Според редица медии Уил Феръл е бил осенен от идеята за филм за "Евровизия", след като е присъствал на тазгодишното издание на песенния конкурс в Лисабон. Комикът се е "запалил" по съревнованието, което не се радва на популярност в САЩ, покрай съпругата си, шведската актриса, певица и продуцентка Вивека Полин.

Представители на Уил Феръл и Нетфликс не са отговорили на молбите на агенцията за коментар относно планирания филм, вдъхновен от "Евровизия".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама