Кит Харингтън ще се подстриже след края на "Игра на тронове"

16:05, 20 юни 18 / Любопитно 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският актьор Кит Харингтън планира да се подстриже веднага след като снимките на "Игра на тронове" приключат, за да се отдалечи от образа на Джон Сняг, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

"Иска ми се да се отдръпна и да се насладя на уединение, да отрежа косата си, да съм по-малко разпознаваем", каза 31-годишният актьор, който вече седем години носи дълга коса заради ролята. Той призна, че да махне брадата, за него ще е по-трудно.

"Наистина харесвам брадата. Харесва ми да имам дълга коса и брада, но това би било нещо обредно. Не мога да продължа към следващата си роля, изглеждайки по същия начин", добави Харингтън. "Тази роля беше великолепна, но ще трябва да се отърва от Джон Сняг", уточни той.

Запитан колко къса ще е новата му подстрижка, Кит Харингтън отговори "много къса".

Думите му идват след емоционалното сбогуване на неговата колежка Емилия Кларк със сериала на телевизия НВО."Качвам се на кораб, за да се сбогувам със сушата, която ми осигури подслон за близо десетилетие", написа в Инстаграм актрисата, която изпълнява ролята майката на драконите Денерис Таргариен. "Благодарение на "Игра на тронове" имах преживявания, за каквито дори не съм мечтала."

Последният осми сезон на "Игра на тронове" ще бъде излъчен през 2019 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама