Джак Уилшър обяви, че напуска "Арсенал"

13:50, 20 юни 18 / Спорт 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Халфът на "Арсенал" Джак Уилшър обяви официално, че ще напусне клуба.

Чрез профила си в социалните мрежи 26-годишният полузащитник, който прекара 17 години при „топчиите“, разкри, че няма да поднови контракта си, който изтича в края на месеца.

„Мога да потвърдя, че ще напусна "Арсенал", след като договорът ми изтече. Стигнах до това решение след срещите, които проведох с ръководството на клуба, както и с новия мениджър Унай Емери. Усетих, че нямам особено голям избор и че трябва да взема това решение по чисто футболни причини, коментира Уилшър.

„Както беше многократно писано в пресата – в последните месеци аз и моите представители водехме преговори с клуба, за да удължа контракта си и да остана на Емирейтс. Моето желание по време на преговорите бе да остана в "Арсенал". Тук съм от 17 години и винаги съм се чувствал като част от клуба. Затова дори се съгласих да намаля финансовите си претенции. Въпреки това, по време на срещата ми с мениджъра, ми бе обяснено ясно, че освен намалените финансови параметри, значително ще бъде редуцирано и игровото ми време на терена“, допълни още бившият английски национал, който записа 125 мача за първия отбор на „топчиите“ от дебюта му през 2008 г.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама