Катето Евро превръща дома си в ресторант

12:20, 20 юни 18 / Любопитно 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Катето Евро съобщи, че открива собствен ресторант в къщата си до София, в село Кокаляне.

Ресторантът ще отвори официално врати на 30-ти юни.

От години Катето е известна с любовта си към готвенето и често събира близки приятели около масата. Дори написа супер успешна кулинарна книга „Тетрадка за рецепти и спомени“.

„Истина е. Отварям ресторант “Вкъщи” у дома“. Така кратко и ясно обяви начинанието си във Фейсбук звездата от „Оркестър без име“.

Ресторантът ще е отворен на определени дати 30 юни, 1, 10 и 11 юли, а желаещите да се насладят на звездните рецепти трябва да резервират предварително местата си в оналйн платформата на заведението. В

ече е готово и менюто на „Вкъщи“, което включва телешки стек с винен сос, сьомга с портокалов сок и соев сос, свински ребра ала Катето, пилешки шишчета в марината, баница ала Катето.

Клиентите на Катето трябва да изберат предварително какво ще хапват и да го посочат, поради нестандартното естество на заведението.

В рекламното клипче на ресторант „Вкъщи“ се появява и синът и Александър Кадиев, който загатва, че може би ще помага в кухнята на майка си, или просто за пореден път ще се наслаждава на блюдата й.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама