Cartoon Network пуска сайт с любими детски герои за Световното по футбол (СНИМКИ+ВИДЕО)

18:40, 19 юни 18 / Любопитно 25 1127 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Cartoon Network ще зарадва най-малките фенове по време на Световното първенство по футбол 2018. От екипа на телевизионния канал са разработили различни игри, с които децата могат да се докоснат до футболните емоции чрез своите любими анимационни герои на специалния микро сайт tooncup.cartoonnetwork.bg.

Най-вълнуващата и наподобяваща истинско първенство игра е Toon Cup 2018, в която всяко дете може да създаде свой отбор. В менюто на играта са включени всички държави, които са се класирали за Световното пътвенство по футбол в Русия тази година. За разлика от истинските отбори, тук съставите са от анимационни герои. Децата могат да избират сред най-известните и обичани персонажи на Cartoon Network като Ben 10, Реактивните момичета, Гъмбол, Вамбър и Прохаяс от „Могъщите магимечове“, Юникити и много други. Всеки играч има свои уникални силни и слаби страни по отношение на скоростта, силата и точността на удара.

В продължение на един месец, на сайта ще бъдат качени и други забавни игри, в които могат да участват и родителите. „Гол-о-метър“ е съревнование, чрез което всеки може да измери колко най-дълго може да вика „Гооооол!“, което е едно от най-ценните умения по време на Мондиала.

Ще има и много въпроси и тестове, свързани с отборите и любимите играчи – анимационни герои, а за цялото семейство е подготвена специална рецепта за футболни мини кексчета.

Партньорите на състезанието от популярния влог АЙДЕ БГ ще въвлекат децата в страхотна футболна надпревара с награди. На сайта на партньорите от блога mamamia.bg децата и техните родители също ще могат да се състезават за страхотни награди.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама