Неймар си направи идиотска прическа

16:30, 18 юни 18 / Любопитно 25 2012 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бразилската суперзвезда Неймар изигра първия си мач на световното първенство, но в медиите и особено в социалните мрежи коментират повече прическата му, отколкото играта му срещу Швейцария при равния 1:1.

Според хората тя е нещо средно от ранния Кристиано Роналдо от времето му в “Манчестър Юнайтед” и Джъстин Тимбърлейк, когато пееше в N’Sync.

Сериозната версия обаче е, че той не се е оформил така, защото прическата много му харесва.

Неймар пристигна на световното след продължително възстановяване след тежка контузия - получи я преди около четири месеца в мача срещу “Олимпик” (Марсилия) от Лига 1.

Следващата връзка е, че кумир на Неймар е Роналдо - световният шампион от 2002 г. по прякор Феномена. Именно на мондиала в Република Корея и Япония централният нападател на “селесао” също се подстрига странно, дори прическата му беше още по-идиотска от тази на Неймар и въобще една от най-шантавите виждани на световно първенство.

Тогава Роналдо призна, че го е направил, за да обсъждат прическата му, а не контузията, от която току-що се беше възстановил. А тя беше такава, че мнозина дори предричаха край на кариерата за Феномена.

Преди световното много бе боляха аддукторите. Бях готов максимум на 60%. Всички говореха и пишеха само за здарвословното ми състояние, така че аз си обръснах главата с надеждата да сменя информационния фон. Когато пристигнах в базата на националния отбор, всички спряха да обсъждат контуцията и заговориха само за новата ми прическа. Не се гордея с нея, тя беше доста странна. Но беше удобен повод да сменя темата”, разказа години по-късно Роналдо.

Тогава прическата беше разкритикувана даже от майката на Феномена: “Ужасна е! По-добре да си беше обръснал главата напълно. Не го позна дори собственият му син. Когато го видя по телевизора, не повярва, че това е баща му”.

Но въпреки това прическата на Роналдо стана култова. Неймар признава, че като дете си е направил същата. Така че най-вероятно сега също е копирал Феномена с надеждата всички да забравят контузията, а тя да забрави него.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама