Стана Катич се завръща у нас за снимки

19:20, 15 юни 18 / Култура 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Малко повече от година след като засне първия сезон на „Забравена“ у нас, Стана Катич се завръща за нова порция епизоди на поредицата.

Снимките отново ще се проведат в София, a декорът ще препраща зрителя към бостънските улици.

Към момента е ясно единствено, че работата по сериала ще продължи с нов изпълнителен продуцент в лицето на Саманта Корбън-Милър (Conviction). В средите пък се коментира, че най-вероятно „Забравена“ ще бъде подновен едновременно за още един (трети) сезон, по подобие на „Друговремец“, който получи зелена светлина за следващите си две порции епизоди.

Сюжетът на драмата се върти около героинята на Катич – агентът от ФБР Емили Бърн, която, хуквайки по следите на сериен убиец в Бостън, изчезва и е обявена от властите за мъртва. Шест години по-късно я намират в хижа в гориста местност, без абсолютно никакъв спомен за случилото се с нея. Завръщайки се вкъщи, героинята на Катич намира съпруга си оженен повторно. Вторият сезон ще проследи събитията в живота й след като тя вече се е срещнала лице в лице със своя похитител.

„Забравена“ е втората продукция на медийния гигант Sony Pictures Television след „Престъпления без граници“, която стъпва на родна земя, но пък е първата, експлоатираща почти изцяло местен ресурс от технически кадри, логистика, гримьори и статисти. Родно участие има и пред камера – в епизодите за кратко се появиха Александър Алексиев, Снежана Макавеева и Борислава Стратиева.

"България допринесе към историята, защото снимахме на доста необичайни локации. Наистина напомняха на Бостън, но не изцяло – визията, непокътнатата природа в страната допринесе за развитието и съспенса на сюжета", обясни Катич преди година. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама