Нели Петкова представя новата си песен ''За теб или за мен'' (СНИМКИ+ ВИДЕО)

17:05, 14 юни 18 / Любопитно 25 871 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„За теб или за мен“ – песен, записана само с  неподражаемия глас на Нели Петкова и електрическата китара на Стойчо Стоянов. Въздействието от изпълнението допълва стилното видео, заснето в звукозаписно студио от Радостин Събев – Шошо. Автори на музиката са  Нели Петкова и Стойчо Стоянов, аранжиментът е на Стойчо Стоянов, текст – Лора Димитрова.

Музикантите подготвят акустична програма за клубната сцена. В репертоара им са включени авторски песни на Нели Петкова с нови аранжименти, както и популярни народни песни.

Освен концертите на българска сцена, Нели Петкова ще представи разнообразен репертоар от песни на български и английски език в Лондон на 29 юни и на 6 юли в Чикаго. Певицата взривява публиката, както в България, така и по света с изпълненията си на народни песни.

Акапелното изпълнение на „Притури се планината“ преди месец  изправи на крака руския посланик, както и останалите гости, които с бурните си аплодисменти и овации повишиха емоционалния градус в емблематичната сграда на кметството във Виена , на представянето на колекцията висша мода "Diffusione della Rosa" на дизайнерката София Борисова.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама