МВР освободи ръководството на областната дирекция в София

15:55, 13 юни 18 / Политика 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

МВР освобождава ръководството на областната дирекция София – директор и заместник-директор. Това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Министърът припомни, че във вторник са изслушали всички кметове в Ботевград, след което са направили анализ и е взето решение да се освободи ръководството на областната дирекция.

„Те не се справиха, включително спомнете си какви отговори даваха на вас. Същите отговори даваха вътре. Има някакъв дисбаланс, има нещо, което не е направено в цялата област“, посочи Радев и добави: „Решихме с професионалното ръководство и моето решение е - освобождаваме ръководството на областната дирекция София - директор и заместник-директор“.

По-рано се появи информация, че директорът на Областната дирекция на МВР–София – старши комисар Георги Григоров, е подал рапорт за пенсиониране. Официално мотивите не се посочват, но се предполагаше, че решението на Григоров да напусне системата е свързано със случая на избягалия затворник Владимир Пелов, който беше застрелян при престрелка в Ботевград.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама