ВОЛЯ дава Каракачанов на прокуратурата заради загиналите пилоти

11:05, 13 юни 18 / Политика 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Даваме на прокуратурата военния министър Красимир Каракачанов и останалите в Министерството на отбраната, които не са осигурили обучение и техника, и така се стигна до смъртта на двама достойни и обучени български мъже". Това обяви в Народното събрание лидерът на партията Веселин Марешки.

"Не са осигурили 180 часа на военнослужещите и са ги изпратили на сигурна смърт. Не са намерили 100-тина хиляди за обучението им, как намериха 6 милиарда за изтребителите?", попита Марешки.

"Докато българският народ не намери своята алтернатива, както я намериха италианският и други европейски народи, няма смисъл да се подкрепя вот на недоверие, защото БСП не е алтернативата", разясни той.

Във ВОЛЯ имали социологическо изследване, според което 97% от българите били против даването на 6 милиарда лева за изтребители. "Първо да оправим здравеопазването, образованието, вътрешната сигурност и социалната сфера, после изтребители", отсече Марешки.

"Само полицай и лекар да осигурят за всяко населено място - нужни са 100 милиона годишно, ние като партия ще преглътнем 6-те милиарда, защото сега от тях българският народ няма да усети нищо", заяви още той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама