Какво ще се случи със “Стани богат”?

19:00, 12 юни 18 / Любопитно 25 1147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Утре вечер е последният брой на "Стани богат" и зрителите вече се питат дали играта ще продължи наесен, след като от БНТ взеха правата за заснемането й. От 14 юли шоуто ще отстъпи ефирното си време на световното първенство по футбол в Русия. 

В БНТ са особено горди с успехите на "Стани богат", тъй като шоуто се излъчва всеки делничен ден от 19 до 19:45 ч. на гърба на централните новинарски емисии на Нова и bTV и вече успява да “изяде” сериозна част от резултатите на конкурентите си. Над 10 пункта взима БНТ от частните канали в часовия пояс на играта. Постижението ожесточава битката между Нова и bTV, тъй като именно в тези проценти се движеше разликата между двата канала до момента. Форматът, воден от Михаил Билалов, дори води до сериозни концептуални разговори по високите етажи на комерсиалните телевизии, които следят с интерес дали “Стани богат” ще се върне в ефир.

В края на сезона от БНТ дават индикации, че хитовото шоу ще продължи и наесен като дори загатват за големи изненади още в първите епизоди. Самият Билалов ще е като “движещ се билборд” за играта, тъй като ще гастролира в 16 града с постановката "Разделям двойки по домовете" на Младежкия театър.

След Световното, програмната смеха на БНТ ще продължи до 9 септември, като още оттогава “Стани богат" ще се върне на екран.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама