Джерард Бътлър: Българите са много мили и учтиви

11:45, 27 май 18 / Любопитно 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Изглежда прекарвам повече време тук, отколкото другаде и ми харесва. Вече ми се случва като минавам покрай хлебарницата да казвам "Стояне, здравей". Не е напрягащо, много лесен град за живеене, има паркове, можеш да се разходиш, да покараш колело", коментира актьорът Джерард Бътлър за живота си в София пред bTV. 

"Аз съм запален велосипедист. Бил съм тук пет пъти и на третия път си взех колело. Всеки път откривам ново място - Военната академия е като Бевърли Хилс в София. Ходих и на Рила, във Варна, в Пловдив - Амфитеатърът е уникално място, обичам Стария град. Преди 20 г. бях и на Рилския манастир", разказа Джерард за местата, които е посетил. 

"Едно от нещата, които обичам в България, е че българите са много мили и учтиви. Тук е толкова приятно, дори мъже, които никога не бих си помислил, че ще го направят, ми пожелават късмет", казва още актьорът. "Колко приятелски настроени са хората, няма цинизъм, има вълнение, понякога в повече, но винаги е искрено. Всеки би ти казал "Надявам се да ти харесва в България", това не се случва навсякъде. Усещам вашата любов", каза още Джерард Бътлър.

Относно името на кучето му Шушка, той коментира, че не е добър в измислянето на имена и че няма представа какво означава, дали му 25 различни значения на името, но според него е нещо хубаво, което му отива. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама