Брад Пит защити бившата си жена Гуинет от Уайнстийн

12:20, 25 май 18 / Любопитно 25 628 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската звезда Гуинет Полтроу изрази благодарността си към бившия й съпруг Брад Пит по време на сблъсъка й с мастития продуцент Харви Уайнстийн. По думите й, последният се опитал да я привлече в хотелската си стая в Бевърли Хилс за масаж, когато работили заедно по „Влюбеният Шекспир“ още през 1995 г.

„На премиера на „Хамлет“ на Бродуей, Брад се изправи срещу Уайнстийн. Разказа ми дума по дума какво е казал: „Ако отново я накараш да се чувства неудобно, ще те убия“. Беше страхотно!“, спомни си Полтроу в интервю за The Howard Stern Show.

Звездата от „Железният човек“ не говори за първи път за трънливия си съвместен професионален път с Уайнстийн. След като десетки жени се пожалиха от сексуалните посегателства на продуцента, към тях се присъедини и Полтроу. Тогава тя отново отбеляза, че след разговор между Пит и Уайнстийн, се притеснявала да не остане без работа. „Затова винаги ще обичам Брад. Той беше готов да пожертва своите слава и позиция в индустрията за мен във време, в което аз все още ги нямах“, каза още Полтроу.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама