Уди Харелсън оживява в комикс за „Междузвездни войни“

13:20, 24 май 18 / Култура 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уди Харелсън, който дебютира във вселената на „Междузвездни войни“ с предстоящия „Соло“, ще оживее на страниците на комикс. Това съобщиха от Marvel, като обясниха, че предстоящото издание ще се фокусира върху предисторията на Тобаяс Бекет – героят, с когото феновете ще се запознаят още тази седмица с премиерното заглавие на сагата.

Именно той служи като ментор на младия бандит Хан Соло, в чиято роля влиза Олдън Ерънрайх. Комиксът ще се състои от 40 страници, дело на Джери Дуган и ще се появи на пазара през август.

Междувременно Харисън Форд, когото обикнахме в ролята на Хан Соло одобри филмовата продукция, проследяваща историята на персонажа му, като го определи като „феноменален“. Той пропусна официалната премиера на „Соло: История от Междузвездни войни“, като обясни липсата си с нежеланието му да отклони медийния интерес от лентата към себе си. По думите на източник, цитиран от esquireme.com, 75-годишната звезда бил помолен да даде съвет на своя наследник в ролята - Олдън Еренрайх. На срещата между двамата обаче Форд казал единствено „Обясни им, че съм ти казал всичко необходимо, но то е поверително.“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама