Любо Киров снима нов клип на язовир Пчелина

12:20, 24 май 18 / Култура 25 2427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сиращи дъха гледки и красотата на българската природа ще са основните герои в новия клип на Любо Киров, към песента му „Още от теб“.

Преди ден певецът и екипът му разпънаха базовия си лагер на брега на язовир Пчелина, близо до София, а бившият треньор в X Factor побърза да сподели с приятелите си в социалните мрежи магията на локацията, която са избрали с режисьора на видеото Кирил Киров – Кико (който е и режисьор на „Като две капки вода“).

Песента е пилотен сингъл от предстоящия албум на Любо „Както преди“, който ще е на пазара на 7 юни, точно седмица преди първия концерт от националното турне за представянето му. Заветният лайф на 14 юни ще е в Античния театър в Пловдив, в който Киров ще изнесе самостоятелен концерт за пръв път и ще използва случая да провери качеството на новата си продукция.

За най-нетърпеливите меломани Любо е дал още една опция – да си закупят на предварителна продажба албума не само на диск, но и на уникален червен винил. Това е третият му самостоятелен албум, който съдържа общо 11 композиции, от които 8 нови песни, ремикси на синглите „Още от теб“ и „Целият живот си ти“ и радио версия на „Още от теб“.

Всички текстове са писани от Любо, който е и съавтор на музиката и аранжимента на композициите заедно с Маестро Живко Петров и Ангел Дюлгеров.

Певецът е записал и всички партии на барабани в албума.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама