Мариана Попова и Веселин Плачков избраха име за бебето

20:20, 23 май 18 / Любопитно 25 644 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На името Екатерина се спряха Мариана Попова и Веселин Плачков за рожбата си, която се очаква да се появи на бял свят в началото на октомври. Изборът всъщност бил по идея на дъщеричките им – актьорът възпитава Андрея, а за певицата най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена.

Актьорът от „Дамасцена“ издаде наскоро, че двете се разбират и много се радват, че ще станат каки.

Припомняме, че през март Мариана и Веселин се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината. Междувременно те разкриха, че съдбоносния въпрос актьорът с поразяващо сини очи отправил във Виенската опера. Изненадата му почти пропаднала, тъй като той решил да се бори със страховете си и да пътуват до австрийската столица със самолет. Минута преди да излетят, Плачков слязъл от летателната машина и дори забавил полета. В крайна сметка влюбените стигнали до Виена с кола. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на красивия пръстен в профила си във Фейсбук.

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите й към кадъра.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“, като първоначално отношенията им са само приятелски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама