Еманципирана жена влиза в дома на известен морски гларус в предпоследния епизод на „Смени жената”

16:30, 23 май 18 / Любопитно 25 616 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


В предпоследния епизод на втори сезон на социалния експеримент „Смени жената“, който ще се излъчи днес от 21 часа, зрителите на bTV ще влязат в домовете на семейство, станало популярно от участията си в скандално телевизионно риалити, и обикновена двойка, готова да се впусне във вълнуваща размяна на съпруги.

Христина и Здравко Василеви са популярно риалити семейство. Живеят в Бургас и имат семеен бизнес в Приморско. Здравко е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки. Христина работи единствено през лятото, когато отговаря за ресторанта. През останалото време тя е отдадена майка и домакиня. Със Здравко са заедно от 17 години и има много моменти, в които между тях прехвърчат искри. Той често отсъства от дома, за да работи, а Христина вижда смисъла на живота в децата си - Яница на 12 и Зорница на 9 години.

Подчинилата живота си на домашните задължения и съпруга си Христина ще изпробва друг модел на съжителство, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора. Теодора Савова е омъжена едва от две години и има момиченце на година и половина. За нея балансът в отношенията между мъжа и жената е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е важна част от израстването на един индивид. В момента Теодора е по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Също така тя твърдо решена детето й да научи английски наравно с българския. Със съпруга си Славчо  са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.
 
Социалният експеримент „Смени жената” ще извади двете съпруги от зоната им на комфорт и ще ги постави пред предизвикателството за няколко дни да се подчиняват на чужди правила. През първите дни от размяната гларусът от Приморско, както е известен Здравко, ще наложи деспотично своите правила на Теодора, която с много добро настроение и усмивка ще приеме провокацията и ще изпълнява чинно своите задължения. По-сериозно ще приеме своята нова роля Христина, която за кратко време ще открие много „нередности“ в дома на семейство Савови. Тя ще отправи сурови критики към хигиената в софийския апартамент и принципите, които Теодора използва при отглеждането на детето си. Мекушавият Славчо няма да успее да сдържи реакцията си срещу обидите на морската домакиня и ще поиска да спре снимките на предаването.
 
Как ще завърши емоционалното налагане на новите правила за Христина и Славчо и дали еманципираната Теодора ще успее да убеди морския гларус, че съществуват друг вид семейни взаимоотношения, зрителите на bTV ще разберат днес от 21.00 часа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама