Бебето на Джанет Джаксън слуша Бруно Марс

19:20, 21 май 18 / Любопитно 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бебето на Джанет Джаксън не обича да слуша друга музика, освен песните на Бруно Марс. Това призна сестрата на краля на попа Майкъл Джаксън в интервю пред сп. Billboard.

„Бруно наистина е първата музика, на която синът ми реагира.

По време на и след бременността си, се успокоявах с бразилски джаз – музика, която винаги ме успокоява. Но след като бебето почна да лази, Бруно постоянно звучеше по радиото. Това ни развълнува и двамата. Бруно ни връща към дните, в които най-добрите артисти можеха всичко – да пишаш, пеят, танцуват, продуцират“, разказа 52-годишната певица.

Това е един от малкото случаи, в които Джаксън си позволява да обсъжда публично наследника си Иса, който се появи на бял свят миналия януари. Тя дори дълго време пази в тайна сватбата си с катарския бизнесмен Висам ал Мана. Двамата се разделиха след 5 години брак, само месец след раждането на Иса. „И двамата са много заети хора, но са решени да бъдат добри родители, дори и разделени. Иса ще остане при майка си в Лондон.“, издаде тогава близък до тях източник пред The Mail.

Това е третият неуспешен брак на изпълнителката на Someone To Call My Lover. Първият съпруг на носителката на „Грами“ е певецът Джеймс Дебардж, а съвместният им живот продължава само една година. През 1991 г. тя се омъжва за танцьора Рене Елисондо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама