Дейвид Гарет отлага концерта си у нас за септември

16:20, 16 май 18 / Култура 25 479 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Като част от програмата по възстановяването си от тежка дискова херния, цигуларят Дейвид Гарет е принуден да отложи кросоувър концертите си от турнето "Explosive-Live" в София на 6 юни и в Букурещ на 8 и 9 юни.

За София е насрочена нова дата -  29 септември (събота).

Въпреки че артистът е на път да се възстанови напълно, докторите му наложиха още няколко месеца пълен покой, за да може възстановяването му да е пълно, а изпълненията му на сцена  - пълноценни и вълнуващи както за него, така и за публиката.

 Дейвид изключително съжалява, че няма да може да зарадва с първи концерт на уречената първоначална дата, 6 юни, своите български фенове и е дълбоко благодарен за силната лоялност, подкрепа и разбиране, която среща у своите почитатели вече няколко месеца.

 "Сега се чувствам по-добре, но за съжаление отнема повече от очакваното, докато се оправя напълно", споделя звездният цигулар. "Прогнозата на лекарите ми все още е много положителна и очакват пълно възстановяване, но за съжаление те все още не ми позволяват да изляза на сцена. В момента най-важното е да се грижа за себе си и да дам на тялото си необходимото време за пълно излекуване. Въпреки че се подобрявам, за съжаление това означава също, че трябва да анулираме повече концерти. Оценявам високо многобройните ви послания и желания за моето възстановяване, както и вашето разбиране и може само още веднъж да ви благодаря за вашите окуражителни и добри думи. Те ми дадоха огромна сила и ми помогнаха в трудните мигове. Очаквам с нетърпение да ви видя скоро на някои от следващите ми концерти.“, написа Дейвид Гарет в социалните мрежи.

Билетите за 6 юни важат без презаверка за новата дата, 29 септември (събота), зала Арена Армеец, София.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама