Кристиан Костов разпродава дрехи за благотворителност

15:20, 16 май 18 / Любопитно 25 501 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кристиан Костов ще се включи в благотворителна разпродажба в помощ на болния от рак на бъбрека Максим Комаров. Заедно с арменско-руската певица Artsvik, която застава начело на кампанията, ще предложат на феновете си в страната на матрьошките свои концертни дрехи и аксесоари, а всички събрани средства ще бъдат заделени за лечението на Комаров.

Артикулите ще бъдат на разположение в рамките за седмица. „Радостна съм да ви съобщя, че зад каузата застанаха много мои колеги-артисти, дизайнери, стилисти и т.н.“, обяви Artsvik в социалните мрежи.

Към момента момчето-чудо, което донесе на България рекордното второ място на Евровизия се труди върху дебютния си албум.

"Това е душата ми, сърцето ми", така Костов описа турбуленциите около създаването на първия си диск. Певецът е вече готов с фотосесията към обложката на албума, като екипът издигал сета за снимките в продължение на повече от две седмици.

Кристиан често се доверява на феновете си като на далечни приятели, като преди дни разказа за здравословните си проблеми с очите. „Много хора си мислят, че нося очила като аксесоар. Всъщност, не виждам нищо без тях. Дясното ми око вижда цветовете различно. Лявото ми око е късогледо, дясното – далекогледо“, обясни той. Съвсем наскоро той призна още, че страда от до 10 паник атаки на ден. „Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи сте вие“, написа в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят на Beautiful Mess.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама