Аплодираха Орлин Павлов в Манхатън

19:20, 14 май 18 / Култура 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Орлин Павлов изнесе спонтанен концерт в клуб в артистичния квартал Сохо в Манхатън, Ню Йорк. Лъчезарният певец излезе на сцената в рамките на т.нар. open mic вечер, в която всеки от гостите е приветстван да покаже таланта си. „Няма такова удоволствие. Невероятни музиканти, някак си не ми се слизаше от сцената. Оказа се, че басиста има 2 номимации за „Грами“, написа въодушевен Павлов в социалните мрежи.

Изпълнението му на песни като Ain't No Sunshine и Georgy Porgy бе посрещнато от бурни овации от хората в Сохо, чиято репутация през последните години го постави сред ключовите места за артисти в Ню Йорк.

Павлов замина за Голямата ябълка заедно с Ники Илиев, където двамата представиха последния си филм „Нокаут, или всичко, което тя написа“ в рамките на фестивала на независимото кино там. Двамата отново се срещнаха и със звездата от „От местопрестъплението“ Гари Дърден, който разучаваше родния фолклор по време на снимките към лентата в Банско. По време на престоя си отвъд океана Илиев и Павлов посетиха и прочутия площад Times Square, както и World Trade Center.

“Нокаут, или всичко, което тя написа“ вече направи премиерата си и в Лондон, а интерес към него проявяват разпространители и от други държави, сред които и Китай. „След „Чужденецът“ и „Живи легенди“, този филм решихме да го снимаме на английски, да бъде международен. Нашата идея беше той да се разпространява по целия свят“, обяснява режисьорът Илиев. Сюжетът на филма се върти около героя на Дърден - бившия ММА боец Арън, който след мозъчна травма се принуждава да търси спасение в струните на китарата си. За историята на персонажа бившият модел се вдъхновява докато чете биографията на прочутия боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама