Как да накараме един мъж да си тръгне?

16:10, 26 апр 18 / Любопитно 25 706 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Случвало ли ви се е да срещнете страхотен мъж, но в последствие той просто да не ви вдига телефона и да изчезне вдън земя? И вие да се чудите къде точно сбъркахте? Много жени в началото на нова връзка правят класически грешки. Ето ви пет „класики“, които гарантирано ще отблъснат вашата половинка:

1. Тъжна сте

Докато вие сте в депресия и го раздавате „драма“, мъжът до вас няма никакво намерение да ви изчака да намерите
отново усмивката си. Няма нищо по-отблъскващо за един мъж от една ревяща жена вкъщи. Затова слагайте високите токчета, красива черна рокля и НИКОГА не излизайте без усмивка.

2. Мрънкате

Няма нищо по-отблъскващо от мрънкащи жени, които нямат угодия. В момента, в който започнете да мрънкате, мъжът до вас ще ви събере багажа и просто няма да си вдигне телефона повече.

 

3. Задушаването

Като споделихме по-горе за невдигането на телефон ето ви и един класически пример: Той е на работа и вие му се обаждате за всяко едно нещо, което правите. Твърде многото писане на смс-и и звънене на телефона може да побърка вашата половинка!

4. Вие сте от типа жени „Скандалджийки“

Няма по-голямо правило от това да избягвате конфликтните ситуации. В момента, в който мъжът ви се прибере в къщи и вие не го посрещате с топлина, а напротив - с невиждан скандал на битова основа – бъдете сигурни, че този мъж няма да остане дълго при вас. Или ще избере да избягна семейното гнездо, или ще се прибира на чуждо място.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама