Васил Найденов и Тервел Пулев са сред специалните гости на Hell’s Kitchen тази вечер

17:10, 26 апр 18 / Любопитно 25 652 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Hell’s Kitchen България Светла и Мартин ще влязат в оспорван кулинарен дуел, на който ще дадат всичко от себе си, за да докажат на шеф Ангелов, че заслужават мястото си в състезанието. Вечерната резервация ще бъде изключително напрегната, а сред специалните гости в ресторанта ще са Васил Найденов, Катето Евро, Александра Раева и Тервел Пулев.

Кулинарният дуел между Светла и Мартин ще тества познанията им в българската национална кухня. В първия кръг на дуела двамата ще трябва да демонстрират ловкост и знания за български продукти, а изходът му се определи кой какво българско традиционно ястие ще приготвя. Победителят от дуела ще се ползва със специална привилегия по време на решаващата вечерна резервация за седмицата, а кой ще бъде той, ще разберем много скоро.

Вечерята ще тества организационните и лидерските способности на двамата номинирани, защото те ще се превърнат в капитани на отборите си. Шеф Ангелов ще следи изкъсо всяка стъпка на професионалистите в кухнята и най-вече начина, по който приготвят и издават поръчките за специалните си гости. Васил Найденов, мениджърът му Ивайло Манолов и приятели ще седят на ВИП сепарето, обслужвано от червения отбор, а Катето Евро, Алекс Раева и съпругата на Орлин Горанов – Валя, ще очакват вкусни ястия от сините. Тервел Пулев и семейството му също ще са специални гости на синия отбор, а напрегнати и комични ситуации няма да липсват при нито една от ВИП масите на двата отбора.

Кой отбор ще се представи по-добре по време на решаващата вечеря, кой ще бъде третият номиниран и кой ще напусне състезанието за 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов, ще разберем тази вечер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама