Фенове от Македония наддават за рокли на Емилия

10:20, 26 апр 18 / Любопитно 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фенове на Емилия зад граница се включиха в томболата, с която попфолк звездата периодично избира по една късметлийка, на която да подари своя рокля. Кампанията си изпълнителката на „По-силна ставам“ стартира преди близо година, като интересът към нея се уголемява лавинообразно. Към настояща дата, Емилия е раздала общо девет тоалета, като в изтеглянето на победителката често се включва и синът й Иван. Последната дама, която дефилира в рокля, носена на сцената от любимката й, пък е от Македония.

Междувременно Емилия е в търсене на сватбена рокля за разходката си до олтара с новия си любим – Жорж Башур. Връзката си с бизнесмена певицата описва като кармична и обяснява, че по скалата от 1 до 10 е влюбена в новата си половинка „16“. Кога и къде ще си кажат заветното „да“ обаче двамата продължават да пазят в тайна.

„Още веднъж държа да отбележа, че по време на раздялата ни с Коко нямаше трети човек – нито от негова, нито от моя страна. Нас ни разделиха битовизмите в отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място“, откровена бе наскоро певицата. Припомняме, че Емилия и Динев финализираха връзката си едва девет месеца след като гушнаха втората си обща рожба – дъщеричката им Мира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама