Холи Бери не съжалява за ролята си в "Жената котка"

19:40, 25 апр 18 / Любопитно 25 714 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холи Бери беше поканена на "Matrix Awards" в Ню Йорк, за да получи наградата от асоциацията "Women in Communication", както преди нея награди получиха Мерил Стрийп, Елен Дедженерес и Мишел Пфайфър.

Когато излезе на сцената, за да получи наградата си, Холи Бери се възползва от възможността да припомни за важните моменти от кариерата си, която започна през 1991 г. По-специално филмът "В сянката на омразата" на Марк Фостър, с който спечели Оскар за най-добра актриса. Тя обаче се е страхувала да играе тази роля поради сексуалната сцена.

"Когато прочетох сценария като млада актриса, бях уплашена до смърт", разказва Холи Бери. "Но знаех, че тази роля ще промени живота ми и ще ми позволи да постигна мечтата, която имах още от малките ми години", допълва тя.

Две години по-късно тя получи наградата "Razzie" за изпълнението си в "Жената котка".

И все пак Холи Бери не съжалява, че е участвала в тази роля, която я е променила.

"Всички ми казваха: "Не го прави, за теб това ще бъде краят. Това ще бъде краят на твоята кариера". Но познайте какво направих? Следвах интуицията си и направих този филм, наречен "Жената котка", който бе унищожен нещастно. Дори ако повечето го смятат за провал, това не е провал за мен", казва Холи Бери. “Защото чрез този филм направих нови познанства и се научих на бойните изкуства. А също така спечелих много пари, които промениха живота ми", каза тя. "Казвам ви това, защото да следиш интуицията си не означава непременно да пожънеш успех или да получиш награда, но учиш урок за себе си, за това, което си заслужаваш".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама