Брадли Купър представи трейлър на филма "Роди се звезда" в Лас Вегас

17:40, 25 апр 18 / Любопитно 25 586 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Брадли Купър представи първия трейлър на режисьорския си дебют - римейк на филма "Роди се звезда", на изложението СинемаКон в Лас Вегас, съобщи "Асошиейтед прес", цитирана от БТА.

Освен че прави дебют като режисьор, Купър се превъплъщава и в централния мъжки образ. Главната женска роля е поверена на ексцентричната поп звезда Лейди Гага.

Поредният римейк на класическата холивудска музикална драма "Роди се звезда", над който се работи от три години, ще излезе на екран на 5-ти октомври.

Междувременно компания "Дисни" показа пред публика от собственици на киносалони и изложители ключова сцена от предстоящия самостоятелен филм за приключенията на Хан Соло "Соло: История от Междузвездни войни", който излиза на екран на 25 май.

"Дисни" представи и кадри от игралните версии на хитовите си анимации "Дъмбо" и "Аладин", както и сцена от предстоящото продължение на анимацията "Феноменалните".

Изложението СинемаКон, достъпно и за широката публика, събира собственици на киносалони, изложители и представители на холивудски студиа.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама