"Ботев" иска оставката на шефа на футболните съдии

11:50, 25 апр 18 / Спорт 25 509 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ръководството на ПФК "Ботев" изразява своето дълбоко разочарование и отвращение от начина, по който бе опорочен полуфиналният сблъсък в турнира за Купата на България срещу отбора на "Славия", се казва в официално становище на футболния клуб. В него се иска оставката на новоназначения председател на Съдийската комисия Йордан Сталев.

ПФК "Ботев" настоява арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава наряди като главен, асистент или четвърти съдия.

Жълто-черните настояват за публично оповестяване на доклада и мотивите за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдателя на днешния мач Валери Цветков.

"ПФК "Ботев" изразява своята подкрепа към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния отбор, както и своите адмирации към адекватната реакция и позицията на "жълто-черната" публика по отношение на съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача".

"Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24-ти април на стадион "Васил Левски", ПФК "Ботев" реши да не нагнетява напрежението преди двубоя, тъй като това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия Клуб", се казва още в съобщението

"За съжаление честната игра претърпя тежко поражение, а прозиращите наглост и безочие в някои коментари след мача говорят, че това поражение няма да бъде последното, а поредното...", добавят от футболния отбор.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама