Труп на българка е намерен до сицилиански плаж

12:43, 24 апр 18 / Свят 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския град Катания „Ла Плая” на 22 април, съобщиха италианските медии, цитирани от 24часа. Според в.”Република” той бил идентифициран от властите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова. Полицията предполага, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите вероятен убиец е бил или клиент, или сводник на жертвата.

Властите са идентифицирали жертвата благодарение на процедура за разпознаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на стар документ на жената.

Българката имала значителни рани по лицето и главата, както и много кръв по себе си. Тя била само по сутиен и яке. Според съдебните лекари смъртта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е наличието на сексуално насилие върху жертвата. Властите са открили дело за убийство.

Трупът на българката до плажа бил видян случайно от чужда туристка, която подала сигнал до Финансовата гвардия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, сякаш жената била седнала насред намиращия се там боклук.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама