Чувството за хумор играе ключова роля в изневерите

16:10, 24 апр 18 / Любопитно 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци в действията или поведението им. В търсенето може да помогне проучване, разкриващо какво най-често привлича кръшкачите към извънбрачни партньори, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.
 
Допитването, осъществено сред 1010 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Ашли Медисън, показва, че представителите и на двата пола, които слагат рога на половинките си, предпочитат интимни партньори с чувство за хумор. Тази характеристика привлича 27% от жените и 19% от мъжете.

На второ място кръшкачите поставят страстта, посочена от 18% от мъжете и 15% от жените. Третото най-предпочитано от осквернителите на брачното ложе качество е интелектът. Той е важен за 14 на сто от мъжете и 12 на сто от жените.
 
По отношение на четвъртата най-важна характеристика представителите на силния пол и дамите се разминават. Жените, които слагат рога на половинките си, изпитват привличане към уверени мъже. Кръшкачите от друга страна "налитат" на спонтанни дами.

Макар и странен избор, имайки предвид, че става въпрос за изневяра, се оказва, че петата най-привлекателна характеристика за представителите и на двата пола е верността, посочена от шест процента от жените и осем процента от мъжете.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама