Андрю Гарфийлд: Силно заинтригуван съм от халюциногенните вещества

19:00, 23 апр 18 / Любопитно 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Андрю Гарфийлд призна, че се чувства силно привлечен и очарован от психоактивните вещества и особено от халюциногенните гъби.

В интервю за предаването "Дъ Толкс" холивудската звезда дори сподели, че вече е експериментирал с магически гъби и с отвара от сварена Аяуаска - амазонска лияна, която се вари за шамански цели и има особено високо съдържание на халюциногените ДМТ и 5-метокси-диметилтриптамин.

"Мисля, че халюциногените са изключително интересен начин да изследваме съзнанието си и то по един много ритуален и сигурен начин. Това не е нещо, към което да се отнасяте несериозно! Това не е просто забавление. Говоря за истинско търсене. Силно заинтригуван съм от всички открития, които са били направени от подобни халюциногенни "пътувания". Това е много очарователна, увлекателна сфера", заяви 34-годишният актьор, цитиран от БГНЕС.

В интервюто си той коментира и любовта си към природата и как за него бягствата извън града са спасение.

"Харесва ми да се усамотявам с определени хора (сред природата), обичам да го правя сам, с приятели. Това е просто част от нещата, които ме вдъхновяват да живея. Мисля, че да съм сред природата е може би най-лесния начин да се отпусна. Да си позволя самота, тишина, лично време и да се махна от града", разказа още звездата от "Социалната мрежа". 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама