Какво ще е менюто при полетите на властта?

10:30, 20 апр 18 / Политика 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

48 000 лв. е прогнозната цена на менюто на властта, докато лети. Това става ясно от обществена поръчка на "Авиоотряд 28", обявена в четвъртък. Офертите за катъринга за полетите на властта за година трябва да бъдат представени до 25 април и ще бъдат отворени на следващия ден. Критерият за възлагане за обществената поръчка е най-ниска цена.

Сред ястията в менюто влизат броколи със синьо сирене, тиквички с ориз, зеленчукова лазаня, свински карета с картофено пюре, телешки медальони с ориз и гъбен сос, пилешки жулиени със зеленчуци на пара, бяла риба със сотирани картофи.

Предвидените салати, които ще се предлагат, пък са гръцка, шопска, редена, зелена салата с краставици и репички и салата от зеле и моркови. Ще се предлагат и плата с колбаси и сирена, малки банички, канапета с колбаси и сирена и канапета с риба.

В кетъринга са включени и сандвичи, кроасани, пакетирани десертчета. Други сладкиши, които ще се предлагат, са торти "Гараш", "Сахер", чийзкейк. Ще има и пресни плодове.

Сред напитките влизат бира, вино и безалкохолни. Сиренето трябва да е по Българския държавен стандарт, колбасите по стандарт "Стара планина", става ясно от обществената поръчка.

Тя е със срок на изпълнение една година, а изпълнителят се задължава да осигурява 24-часова доставка на храни, напитки и консумативи по всяко време на денонощието в зависимост от датата и часа на полета.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама