Чарлийз Терон надебеля драстично за роля

16:20, 20 апр 18 / Култура 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чарлийз Терон изненада феновете с доста необичайно за нея телосложение и визия.

42-годишната актриса винаги е държана на безупречния си външен вид. И това продължава, докато не получава предложение за ролята на майка на три деца във филма "Tully".

Изнемощяла и с наднормено тегло, героинята Марло показва неприятната истина за майчинството и жертвите, които изисква. Показва и огромния си корем. Трудно е да повярваме, че това е онази бляскава Чарлийз. Но за нея това е просто поредното професионално предизвикателство.

Терон споделя, че й е било доста трудно да надебелее достатъчно, за да влезе в образ. Качила е около 23 килограма. Децата й са останали доста изненадани от тази промяна и дори си помислили, че е бременна, каквато всъщност е нейната героиня в началото. А самата тя е изпаднала в депресия заради отражението си в огледалото.

За да влезе в кожата на Марло,  актрисата е яла в продължение на месеци всякакви вредни храни, често и посред нощ. Толкова много, колкото не е изконсумирала през целия си живот. Дори си е навивала аларма, за да се буди и да яде хамбургери например, цитират я от Daily Mail.

Но сега Терон е категорична, че тази  жертва си е заслужавала, защото е успяла да усети болката на изстрадала си героиня. А след края на снимачния процес е минала година и половина преди да успее да влезе във форма. И този период Чарлийз определя като ад.

Лекарите са я предупредили, че  на 42 години драстични промени в теглото не са никак препоръчителни. Затова и отслабването се е проточило толкова. През миналото лято Терон вече можеше отново да си позволи да носи изрязани тоалети.

Филмът ще излезе по кината следващия месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама