НиЛо крои бански за лятото

13:20, 20 апр 18 / Любопитно 25 683 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Николета Лозанова ще зарадва представителките на нежния пол сред феновете си със сексапилни бански костюми. Половин година, след като се оттегли от ролята на водеща на телевизионния таблоид „Папараци“, плеймейтката ще се разпише в ново амплоа. По дебютната си модна линия NL For You, тя работи от няколко месеца. „Идеята се роди доста по-рано. Николета отдавна обмисляше подобен трансфер към модната среда, а интерес към банските има вече и от нейни последователи в чужбина“, споделя Николета.

Още следващата седмица Лозанова ще застане пред обективите за фотосесията, с която линията ще бъде промотирана. Артикули от NL For You ще можем да поръчваме, поне първоначално, само онлайн. Продажбите се очаква да стартират още от края на този месец.

Последните дни Лозанова прекара на екзотично пътешествие с любимия си Ники Михайлов и дъщеричката си Никол в Дубай. След като поднови връзката си с вратаря, красавицата премести адресната си регистрация към Кипър. Въпреки това често се връща в родината, където все още поема и изпълнява ангажименти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама