Никълъс Кейдж изповядва „Код: 211“ през юни

14:20, 20 апр 18 / Култура 25 589 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Животът ти може да се промени за секунди“ - под това мото ще протече предстоящият филм „Код: 211“, който Никълъс Кейдж засне у нас миналата година.

Лентата, в която холивудският ас си партнира с по-големия си син Уестън, ще направи световната си премиера на 8 юни, а сюжетът на екшъна ще се завърти около банков обир през 80-те.

В главната роля, логично, ще видим Кейдж-старши. Облечен в полицейската униформа на Чандлър, той ще се окаже в епицентъра на събитията, точно когато група бандити се опитват да се промъкнат в трезора през съседен магазин. Заглавието на лентата, която е режисирана от бившия сноубордист Йорк Алек Шакълтън, също кореспондира с въпросната сцена – кодът 211 се използва от ченгетата именно при обири. Интересен факт е, че 27-годишният Уестън ще играе от страната на лошите. След като контузия на глезена на баща му доведе до забавяне на снимачния график у нас, миналата година пък актьорът успя да направи кратък тур из България, като посети Копривщица, Пловдив и Враца.

Броени месеци преди „Код: 211“ да се завърти на голям екран пък Никълъс Кейдж оповести решението си да се оттегли от играта пред камера. „Що се отнася до продуцентска и режисьорска работа - ще бъда "в играта", категоричен е все пак той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама