Вергов се връща в „Откраднат живот“

21:00, 18 апр 18 / Любопитно 25 716 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Юлиан Вергов, който се превърна в шефа-мечта за родните телеманиаци с участието си в „Откраднат живот“, ще се завърне в ролята на доц. Банков. За това, че се готви отново да облече престилката на доскорошния директор на болница „Свети Кирил“ загатна самият актьор, като си щракна селфи на сета на продукцията. „С много обич“, гласи краткият коментар на Вергов към кадъра.

Фенове на медицинската драма от своя страна побързаха да изразят радостта си от евентуалната поява на любимеца им в настоящия пети сезон на „Откраднат живот“. „Дългоочаквано завръщане. Нямам търпение“ и „Хайде, връщай се!“ са само част от възклицанията на почитателите на сериала.

Намек за това, че не се разделяме окончателно с доц. Банков направи и продуцентът на „Откраднат живот“ Евтим Милошев. „Идвайки от Германия с минало като неговото, доц. Банков се превърна в съществена част от сериала. Неговата история с д-р Огнянова, логично, приключи, когато той получи обаждането, че съпругата му се е събудила от комата. Със сигурност обаче мога да кажа, че не сме видели последното от него. Дали историята му ще продължи в този, следващ сезон или в напълно отделен сценарий, предстои да разберем“, разкри тогава продуцентът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама