100 кила и DEEP ZONE с нов хит (ВИДЕО)

17:20, 18 апр 18 / Култура 25 1020 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Дъ-гъ-дъ-дай дай“, Дивия Запад и джадайски мечове. С тази комбинация 100 Кила даде заявка за нов хит.

Видеото към съвместната му песен с Deep Zone „Papi Papi“ дебютира в YouTube във вторник вечер и за по-малко от 24 часа се нареди в Топ 10 на класацията „Набиращи популярност“.

Рапърът отново се закача с намигване и ирония, като стартира римите си с типичния за поп-фолка напев „дъ-гъ-да-дай дай“, а после ги смесва и с припева на Shaggy “She call me Mr. Boombastic say me fantastic”. Всичко това на фона на салуун бар от Дивия Запад, в който от време на време револверите дават път на джадайските мечове и хай-тек лазери.

“Papi Papi” носи още една запазена марка на 5-кратния носител на титлата “Най-добър рапър на годината” – нецензурния текст. Затова песента се разпространява в два варианта – оригинален, и такъв, който става за национален ефир. 

Музиката и аранжиментът са на Deep Zone Project, текстът е на 100 Кила, а режисьор на комедийното видео е Добромир Николов.

Килата си партнира с новата вокалистка на Deep Zone – Ева-Мария, която в клипа се е преобразила в сладострастна дама с дълга рокля и черен жартиер.

DJ Dian Solo и китариста Дани Димитров пък са пуснали мустаци специално за снимките. А финалът „to be continued...“ обещава още съвместни проекти на Deep Zone и 100 Кила.

За момента е известно само, че обединяват сили за съвместни концертни и клубни участия, където ще изпълняват най-доброто от репертоара си в едно по-различно шоу, което може да гледате в Арена Армеец на 22-ри май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама