Калин Сърменов е топ мафиот в „Полицаите от края на града”

16:10, 20 апр 18 / Любопитно 25 630 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Калин Сърменов е новото попълнение сред звездния каст, което ще видим в премиерния епизод на комедийния полицейски сериал. Нови перипетии в личен и професионален план очакват инспектор Пламенов и екипа му, а опитът му да запази в тайна от най-близките си своята секретна мисия ще доведе до поредица комични ситуации – този петък в „Полицаите от края на града” от 21.00 ч.

Тачо Поляков – Поляка  (Калин Сърменов) е един от най-търсените хора в държавата, замесен в пране на пари, продажба на оръжия, няколко поръчкови убийства и още много съмнителни сделки. Полицията го наблюдава от дълго време, но няма доказателства. По стечение на обстоятелствата инспектор Пламенов става негов „приятел” и от Министерството решават да се възползват и да го внедрят като „къртица” в строго секретна операция. Той ще трябва да го играе „едра риба” и за целта се сдобива със скъпа кола, маркови дрехи и 60 000 евро джобни. Мечтата му да се храни със  скариди, миди и омари може да се превърне в реалност, но на каква цена?

И докато бавно прониква в сърцето на мафията, Пламен Пламенов е на път да се превърне в милионер и да осигури мечтания живот на семейството си. Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки големия джакпот от Лотарията,  той забравя да пусне числата. Дамите от фамилията обаче са разколебани в неговата версия и Джиджи (Милица Гладнишка) заедно с  Нели (Стефания Колева) подготвя план - да открият парите и да изобличат Пацо.

Верните бойни другари на Пацо - Крис и Калата - също го подозират в злоупотреба и в опита си да опазят доброто име на своя шеф и приятел ще забъркат нова сложна схема с неочакван край. Междувременно любовният триъгълник между Крис, Силвия и Криси става все по-сложен, а  Калата е решен на всичко, за да предпази от „плейбоя” крехката му дъщеря, а и самия Пацо.

Взимал ли е подкупи  Пламенов и каква е връзката му с най-големия мафиот и перач на пари в държавата? И как ще се справят с поредната невъзможна мисия спец ченгетата от края на града – предстои да видим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама