В деня на ареста: Запълниха дупките пред блока на Иванчева (СНИМКИ)

14:10, 18 апр 18 25 568 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В деня на ареста на Десислава Иванчева, уличката в района, където тя живее, бе "закърпена". Още от сутринта няколко машини работеха неуморно по запълване на уличните дупки.

За тях разказахме още в края на март, когато потребител ни изпрати снимки на лунния пейзаж в района за рубриката "ПО ТВОЙ СИГНАЛ".

"Но ако някога решат да сложат улична табела - може да нарекат улицата "Лунна". Особено след последната зима в района се отвориха куп дупки. Тъй като на същата улица живее настоящата кметица на "Младост" - наскоро отново започнаха да ремонтират тротоарите. Но дали те трябва да са приоритет или огромните дупки, които вече са мини езера?", попита тогава авторът на снимките.

По думите му някои от дупките в района са били толкова големи, че малки автомобили могат да имат наистина сериозни проблеми. "Освен всичко напоследък често големи машини копаеха през няколко месеца за ВиК ремонти в един и същи участък и това също оказа влияние на инфраструктурата. Дано бързо вземат мерки, иначе ще започнем да пращаме в кметството фактурите от автосервизите", закани се читателят ни.

Проверка на екипа ни показа, че още в рамките на вчерашния ден, две седмици след материала ни, дупките са закърпени. Възможно е това да е било просто PR-акция след публикацията на "Топновини", тъй като е оправена само тази част, снимана от потребителя, писал в рубриката ни "ПО ТВОЙ СИГНАЛ". Преди и след закърпения участък пътната настилка продължава да не е в добро състояние.

Очакваме още сигнали за нередности, свидетелски разкази и папарашки снимки на [email protected]!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама