Борисов: Не искам да влизам във войните на президента

10:50, 18 апр 18 / Политика 25 516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не искам да влизам във войните на президента Румен Радев. Министрите да искат среща с него и да му представят какво правят по обществените поръчки”, каза премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Въпреки че се зарече да не отговаря на казаното от президента по време на публичната му лекция в УНСС в понеделник, Борисов заяви: “Всички министри, които провеждат обществени поръчки, поискайте среща с президента и всеки един да представи това, което прави. Ако някой е злоупотребявал с обществени поръчки, да отива в затвора. Не може за една бълха да горим целия юрган”.

Борисов визираше проблеми, възникнали с първите санирани блокове, където имало малки по думите му течове.

Отивате при президента и му казвате: за който смятате, че е на тъмно, вземаме прожектор и го осветяваме”, заръча преммиерът на министрите си.

Той даде и още една задача за членовете на кабинета - всички министри да проверят служителите си дали са си платили глобите към КАТ.

Човек, който нарушава Закона за движение по пътищата и има няколко акта, не знам дали е добър служител. Следващата седмица искам да знам всеки колко служители има с актове. Същото се отнася и за областните управители”, заръча Бойко Борисов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама