Facebook профилът на Иванчева: "Поръчана е"

21:15, 17 апр 18 25 829 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Официалният Facebook профил на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева оповести, че тя е "поръчана". Ето какво публикува администратор в профила:


"Сготвена" ли беше Иванчева? Неудобна ли беше?“, „Няма ли вероятност да е "поръчана"? Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция..“ – това са само част от коментарите в страницата на Десислава Иванчева, зелен и почтен кмет на „Младост“.
 
Как мислите? Не ви ли прилича на класически филмов сценарии за компрометиране на честен политик, който има куража и доблестта да се бори заедно с екипа си срещу всички „кротки и корумпирани управляващи?“ Ето днес още веднъж разбираме, че честните и почтени хора нямат място в управляващата ни шайка, наричащи себе си политици! Ако не си част от нея ти намират бързо и лесно „цаката“ – донос, куфарче в багажника и публичен арест.
 
Искаме категорично да заявим от името на ръководството на район „Младост“, по повод днешния показен арест на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева, че това е добре скалъпен поръчков сценарии, поради многото интереси на крупни инвеститори и олигарси, които не можаха да осъществят целите си. Ето така в държавата ни се решават проблемите с неудобните и честни хора, които защитават гражданите и се оборят с неправдите и законите, които обслужват шайка престъпници. Както е известно Иванчева спря десетки строежи в „Младост“ и спря плановете на инвеститори за милиони.
 
Питаме случайно ли е това показно задържане на кмета Иванчева, на ключово кръстовище в центъра на София, точно един ден преди насрочена пресконференция за обявяване на битката с нелепия параграф 28 от новия ЗУЗСО, който позволява да се отнема статута на конкретни имоти като „озеленени площи за широко обществено ползване“ и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване със жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона.
 
Питаме защо година и половина ще отстоява интересите на обществото, ще я бутат в калта по разни строежи през нощта, ще спре десетки строежи и точно днес ще мине на страната на беззаконието, с което се бори ежедневно.
 

Утре в 09:30 ч. пред сградата на БТА се събират всички, убедени, че кметицата на "Младост" е невинна и срещу нея и зам. кмета Биляна Петрова беше проведена "ченгесарска" акция за набеждаването и отстраняването й, пише още в профила на Иванчева. В БТА от 10:00 часа ще започне пресконференцията на Сдружение "Зелен Младост" на тема "Зелените площи в София пред застрояване", в което се планираше да участва и Иванчева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама